O nama

BALKAN TRAILER DOO je preduzeće osnovano 2018 godine sa sedištem u Zemunu.
Osnovna delatnost našeg preduzeća je prodaja poluprikolica i prikolica
namenjenih za transport svih vrsta roba za
tržište Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije.

Ciljevi kompanije

Cilj nam je da omogućimo klijentima nabavku što povoljnijeg i kvalitetnijeg priključnog vozila za obavljanje njihovih transportnih delatnosti.


Da bi ostvarili cilj pomoćiće Vam tim iskusnih saradnika sa višegodišnjim iskustvom u polju transportnih sredstava.

Balkan Trailer prodajni tim je sačinjen od saradnika sa višegodisnjim iskustvom u polju transporta, i kao takav Vam je uvek na raspolaganju, da vas posavetuje u vezi nabavke rezervnih delova, opreme, garancije i održavanja, finansiranja i da zajedno sa Vama nađu optimalno rešenje za Vaše transportne potrebe.

Naša ponuda

Balkan Hidraulik

Pored prodaje novih i polovnih poluprikolica i prikolica, bitno je da napomenemo da je Balkan Trailer d.o.o. firma u sklopu kompanije BALKAN HIDRAULIK DOO koja je regionalni lider na polju servisiranja I prodaje hidrauličnih komponenti za komercijalna vozila, čiji je glavni poslovni partner kompanija HYVA iz Holandije (svetski lider u proizvodnji teleskopskih cilindara i ostalih hidrauličnih komponenti kao što su pumpe, ventili, komande itd).

Proizvođač

WIELTON je medju tri najveća proizvođača u Evropi i među 10 najvećih proizvođača u svetu. Tržišni lider u nekoliko zemalja Centralne i Istočne Evrope, kao i Centralne Azije.

WIELTON je Poljska kompanija koja se prvenstveno bavi proizvodnjom i prodajom kamionskih poluprikolica i prikolica.

Naši proizvodi

Kontaktirajte nas