Group 52

DOBRO DOŠLI U SVET WIELTON PRIKLJUČNIH VOZILA.
WIELTON je Poljska kompanija koja se prvenstveno bavi proizvodnjom i prodajom kamionskih poluprikolica i prikolica.

Proizvodnja

Proizvodni program Wielton kompanije obuhvata različite tipove vozila kao što su: cerade standard i varius, ceradne poluprikolice sa muldom, cerade poluprikolice sa i bez stranica, plato poluprikolice, poluprikolice za prevoz kontejnera, prikolice za prevoz abrol kontejnera, tandeme, aluminijumske i čelične kiperske poluprikolice različitih kubikaža i namena.

WIELTON je medju tri najveća proizvođača u Evropi i među 10 najvećih proizvođača u svetu. Tržišni lider u nekoliko zemalja Centralne i Istočne Evrope, kao i Centralne Azije.

Cilj kompanije Wielton je da kreira i isporuči najbolja transportna rešenja za poslovanje. Wielton-ovi kupci su uglavnom transportna, građevinska, proizvodna, distributivna i poljoprivredna preduzeća koja traže optimalna rešenja prilagođena njihovim individualnim potrebama.

NAJSAVREMENIJI ISTRAŽIVAČKO – RAZVOJNI
CENTAR U POLJSKOJ

Kvalitet i bezbednost su ključne vrednosti brenda Wielton. Zbog toga se Wielton kompanija trudi da proizvodi koje nude budu veoma izdržljivi i pouzdani.Wielton istraživački i razvojni centar je prvi u Poljskoj i drugi u Evropi centar ovog tipa. To je jedinstvena inženjerska i istraživačka baza, u kojoj novonastali proizvodi prolaze kroz brojne testove, detaljnu dijagnostiku, i razne konstruktivne testove.

Poces iplementacije inovativnih rešenja zahteva naprednu podršku nauke i zahvaljujući ovoj saradnji u mogućnosti su da isključe potencijalne nedostatke i skrivene nedostatke vozila u fazi projektovanja, pre nego što proizvod stigne na proizvodnu liniju. Kao rezultat ovih napora, nude proizvode koji zadovoljavaju najviše svetske standarde ,koji omogućava bezbedan i efikasan transport različitih vrsta tereta,uključujući i osetljivu robu.

Istraživački centar

Wielton istraživački i razvojni centar je u sklopu WIELTON kompanije .

Istraživački centar je opremljen profesionalnim mernim i ispitnim stanicama sa opremom najviše klase koja se koristi za simulaciona ispitivanja, ispitivanje materijala i za dijagnostiku konstrukcije vozila.

        • Ispitivanje izdržljivosti poda
        • Merenje pritiska na osovinama
        • Merenje ukupne težine
        • Ispitivanje uvijanja šasije pod     maksimalnim opterećenjem
        • Statička ispitivanja izdržljivosti….

Proizvodi

Kontaktirajte nas